5 Easy Facts About verificare masina Described

Wiki Article

Astfel, comparand valoare estimata de reparatie cu valoarea masinii se poate evalua gravitatea unei daune. De exemplu daca avem o valoare estimata de reparatie de 6000-7000 de lei la o Dacia Logan, poate insemna o avarie medie spre mare, pe cand la un BMW X6 poate insemna doar un much sau un parbriz cu senzori si incalzit.

Dorim să aducem o nouă abordare în domeniul asigurărilor și să demonstrăm că un deal de asigurare se poate face cu încredere, profesionalism, dar și cu zâmbetul pe buze.

Evitați problemele costisitoare prin verificarea istoricului vehiculului. Obțineți un raport imediat.

Click aici sa verifici si TU istoricul de daune pentru masina pe care vrei sa o cumperi. Iti trebuie doar seria de sasiu.

Chiar si in situatia in treatment nu te folosesti de masina, esti in continuate obligat sa dispui de RCA și sa verifici valabilitatea acestuia.

Daca vrei sa verifici o masina daca figureaza in prezent ca furata mergi la politie sau registrul car roman prescurtat R.A.R din judetul tau,vei afla speedy si free of charge.In cazul in care masina cumparata de tine in accel moment nu figureaza ca furata fiind declarata furata dupa cumparare ai dovada ca nu esti vinovat.

Rapoartele on line, fie ele gratuite sau platite, se fac in principal pentru a tria lista scurta de masini iar pentru decizia finala de cumparare este nevoie si de o verificare fizica a maisnii, atat pe partea de daunalitate cat si pe partea tehnica.

AIDA conţine informaţii cu privire la asigurările de răspundere civilă vehicle încheiate pe teritoriul României, care confirma existenţa unui deal RCA valabil website la info la treatment este verificat.

Fileăcând clic pe butonul "Pay out by CARD" / "PayPal" / "Spend by Cell" se deschide o casetă de dialog. Plată este necesară pentru ca cererea dvs. de verificare a kilometrajului să fie procesată.

Verificarea istoricului de daune se poate face prima information on the web prin servicii gratuite dar foarte limitate (istoric daune cedam) sau prin istoricul de daune complet pentru masinile din Romania oferit de InspectorAuto.ro.

In Europa, una din sase masini a fost implicata intr-un incident major. Verifica istoric car pentru a fi sigur ca ceea ce cumperi este conform asteptarilor. Verificarea istoricului iti poate dezvalui aspecte importante pe care nu le-ai sesizat la testarea masinii, mai ales daca nu esti qualified in industria car. VERIFICA ORICE MASINA AICI!

Informatii despre design: echipamentul instalat in fabrica, defectiuni des intalnire ale modelului respectiv and so on.

three.Cum poate stii daca masina are km afisati la bord sunt reali daca ea a fost intretinuta in alte locuri decat la dealerul marcii?

. In marea majoritate din cazuri incidentele sunt legate de un eveniment despagubit de RCA sau CASCO, dar exista si informatii de la anumite service-uri auto.

Report this wiki page